Pohyb s radostí 2021

 

Hop, skok, tralala

Projekt Pohyb s radostí 2021 navázal na ty předchozí a úspěšně realizované, kterými jsme podpořili pohybové aktivity dětí a zároveň posílili jejich zdraví. A protože osvěty není nikdy dost, zdraví dětí jsme podpořili při sportování ve spojení s legrací a smíchem! Lidová moudrost praví „smích pomáhá, a dokonce i léčí“.  

V rámci projektu „Hop, skok, tralala“ jsme dětem nabídli mix aktivit, které jim vykouzlily úsměv na tváři a zároveň zlepšily jejich kondici a pohybové dovednosti:

  • Postav si svou „opičí dráhu“
    Ubývá fyzických aktivit a přibývá sedavých koníčků, právě proto je podpora každodenních pohybových chvilek v mateřské škole tak důležitá – motivace k pohybu pomocí pestré nabídky sportovních pomůcek, se kterými mohou děti samy manipulovat (jsou lehce přenosné, variabilní a bezpečné), sestavovat je volně dle svých nápadů do překážkových drah. 
  • Zaskákej si panáka mezi kapkami vody
    Chmury na tváři určitě zažene možnost zaskákat si panáka či jinou „hopsací hru“ na venkovních dlaždicích s vodotryskem. Letní osvěžení a možnost pohybových aktivit i v době neúprosných veder může být pro děti skvělým zážitkem. Sportovních pomůcek pro venkovní použití není v nabídce nikdy dost.

 

Částka schválená na realizaci: 32 000,- Kč

 

Fotogalerie
Zpět na předchozí stránku

MŠ Šafaříkova Ostrava
https://www.high-endrolex.com/47